Депутатите от Изправи се! Мутри вън! Николай Хаджигенов и Арман

...
Депутатите от Изправи се! Мутри вън! Николай Хаджигенов и Арман
Коментари Харесай

Ние идваме: Хаджигенов и Бабикян създадоха гражданско движение

Депутатите от " Изправи се! Мутри вън! Николай Хаджигенов и Арман Бабикян сътвориха гражданско придвижване " Ние идваме ".

" Ние, жителите, сътворяваме гражданско придвижване на стотиците почитатели и симпатизанти, на хора от митингите, които упорстваха да изградим организация, в която да се включат интензивно. В последната година се образуваха комитети по районите на инцидентен принцип, водени от ентусиазма на жителите за смяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи старания, мъчно ще защитим човешките права, правовата страна, демокрацията и свободната пазарна стопанска система ", декларират Хаджигенов и Бабикян.

" Решихме да създадем неправителствена организация, с името: " НИЕ ИДВАМЕ! " Ние идваме, тъй като мутрите не са вън от системата на ръководство и живота на жителите. Ние идваме, тъй като е време за поколението, което упорства България да е част от модерния, цивилизован свят. Ние идваме, с цел да следим от близко дали правосъдната система дава правдивост. Ние идваме за борба с корупцията и определяне на правила, които лишават от шансове тези, които желаят с пари да си купят триумф. Ние идваме, тъй като правата на всички са равни, а концепциите на всички са скъпи. Ние идваме, тъй като всяка власт би трябвало да знае, че постоянно можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре! ", споделят Хаджигенов и Бабикян.

Миналото лято те двамата дружно с проф. Велислав Минеков имаха дейна роля в гражданските митинги. По-късно Хаджигенов и Бабикян се причислиха към платформата на Мая Манолова " Изправи се! ", вследствие на което към наименованието на групировката се добави известният девиз от митингите " Мутри вън! ".

Създаването на гражданското придвижване става ден преди да се открие 46-тото Народно заседание, когато се чака първата политическа мощ " ИТН " на Слави Трифонов да предложи държавно управление, което ще разчита на поддръжката на " Демократична България " и " Изправи се!Мутри вън! ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР