Депутати от СДСМ, отхвърлете френското предложение на правителството, което е

...
Депутати от СДСМ, отхвърлете френското предложение на правителството, което е
Коментари Харесай

Мицкоски скочи срещу управляващите: Отхвърлете предложението, не се поддавайте на натиска

Депутати от СДСМ, отхвърлете френското предложение на държавното управление, което е в цялостно несъгласие с държавните ползи. Това съобщи във видео, оповестено от МИА, ръководителят на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, подкрепяйки го с обещания, че в подмяна няма да желае предварителни избори и ще поддържа оцеляването на държавното управление.

„ Съдържанието на предлагането за преговорна рамка е противоречиво и неприлично за Република Македония. СДСМ и ДСИ, пренебрегвайки волята на голямото болшинство от жителите, желаят принудително да прокарват процедура, която е в цялостно несъгласие с държавните и националните ползи ", сподели Мицкоски.

Обръщайки се към депутатите от СДСМ, които съгласно него се двоумят, той ги прикани да не се поддават на натиска на държавното управление и да работят извънредно съгласно личната си съвест.

„ Искам едно нещо да се знае, аз нямам за цел просто власт, преди всичко е отбраната на националния интерес и отхвърлянето на този развой, който е нездравословен за Македония. Това би трябвало да бъде наша обща битка, в която да се обединим всички за нашата родина”, добави той.

„ Моето препоръчано е почтено и откровено и е водено извънредно от ползите на народа и бъдещето на Македония. Депутати от ръководещите партии, застанете до нас, с народа на Македония, на същинската страна на историята. Гласно извикайте „ Ултиматум, не благодаря”. Не бъдете плебеи на вашите партии, а служете само на народа ", заключи Християн Мицкоски./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР