Депутатът от консервативната партия и председател на парламентарната комисия по

...
Депутатът от консервативната партия и председател на парламентарната комисия по
Коментари Харесай

След като Джонсън не иска вот на доверие, ще му искат вот на недоверие

Депутатът от консервативната партия и ръководител на парламентарната комисия по защита на Великобритания Тобиас Елууд сподели, че ще инициира на избор на съмнение към министър-председателя Борис Джонсън в сряда, осведоми Usnews.

Като съображение Елууд дефинира партийния скандал с празненствата, проведени от Джонсън, което отвлича вниманието на държавното управление в миг на интернационална спешна обстановка. Консервативният народен представител дефинира " партигейт " като разпръскване на вниманието от отговора на Англия на значими въпроси като обстановката в Украйна

Вносителят Елууд дефинира като нужда този проблем да бъде решен. Вот на съмнение може да бъде извършен, в случай че 15% от 359-те консервативни членове на Народното събрание напишат писма с искане за подобен до съответния ръководител на комисия, Елууд счита, че Джонсън самичък би трябвало да изиска избор на доверие, а не да чака събиране на 54 писма, отбелязва Usnews.

Припомняме, че скандалните празненства на Джонсън слагат постът му под въпрос. Самият Джонсън тази седмица получи доклада от високопоставения чиновник Сю Грей и се извини обществено за нарушаването на Ковид ограниченията на острова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР