Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на

...
Денят в няколко изречения – това е дигиталната рубрика на
Коментари Харесай

Денят накратко: Разменени бебета в болница, шоколад с изтекъл срок на годност, Дядо Коледа на танк


Денят в няколко фрази – това е цифровата графа на btvnovinite.bg „ Денят в резюме “ за 21 декември.

Прокуратурата проверява случай с разменени бебета в столична АГ болница. Родилка е поискала ДНК тест, който потвърждава грешката. Откриха големи количества шоколади и захарни произведения с изминал период на валидност в Бургас.

Володимир Зеленски е на път за Вашингтон, където ще се срещне с американския президент Джо Байдън.

И още - Дядо Коледа с послание, преди да тръгне на дълъг път.

Какво се случи на 21 декември?



ДНК проби потвърждават за разменени в болница „ Шейново “ бебета. Случаят шокира всички тази заран и провокира всеобщи инспекции на Министерството на здравеопазването във всички АГ лечебни заведения. Какво сподели едната майка пред bTV.

Огромни количества стока с фалшифициран и изминал период на валидност са открити и конфискувани от чиновници на отдел " Икономическа полиция " – Бургас. Това са захарни и шоколадови произведения, предопределени за деца.

Тяло на удавник изплува в бургаския язовир „ Мандра “. То е на един от риболовците, изчезнали в язовира в края на месец ноември.

От 1 януари влизат в продажба нови транспортни документи - билети за 30 и 60 минути. В рамките на това време пасажерите ще могат да сменят безграничен брой транспортни средства.

Има ли хартия, с която да гласуваме машинно? Тази тематика през днешния ден стигна и до пленарната зала, откакто от дни се повдига от част от партиите. Според тях гласуването е в риск.

Пик на острите респираторни болести измежду децата. Педиатърът доктор Деница Даскалова изясни, че скокът на заболеваемостта се следи от началото на предходната седмица.



Русия ще продължи да развива военния си капацитет и бойната подготвеност на нуклеарните си сили, съобщи съветският президент Владимир Путин по време на среща с висшия съветски офицерски състав, представен от Агенция Франс Прес.

Възможно е извънземният живот да се намира напълно покрай нас - на 16 светлинни години от Земята.

Украинският президент Володимир Зеленски разгласи, че пътува към Съединените щати за диалози по отношение на отбранителните качества на Украйна. Очаква се той да се срещне с американския президент и да посети Конгреса.

Германската здравна система е в дълбока рецесия. След като бе регистриран дефицит на антипиретици, болкоуспокояващи и антибиотици. Сега има дефицит и на медикаменти за рак.



Дядо Коледа, Томтето на къщата и бебето Исус – това са единствено част от приказните същества, които носят дарове в нощта на 24 и сутринта на 25 декември по света. Всяка страна има своя друга традиция, като най-разнообразни са в Европа.

Коледари от отбор „ Българе “ изненадаха екипа на bTV Новините. С танци и под звуците на гайда те зарадваха всички с коледарски благослов за здраве, благодат и удача.

В Сливен Дядо Коледа дойде с... танк. Истински танк Т-72, а в екипажа му бе включена и Снежанка.

.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР