Денят ще е сложен – няколко зодии ще спечелят въпреки

...
Денят ще е сложен – няколко зодии ще спечелят въпреки
Коментари Харесай

Денят ще е сложен – няколко зодии ще спечелят въпреки трудностите

Денят ще е комплициран – няколко зодии ще завоюват макар компликациите. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 15.09.2022г.
Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.
Близнаци
Внимателно следете положението на своите финансови работи. Днес са евентуални непредвидени разноски, които ще се отразят на фамилния бюджет, само че да ги сведете до най-малко, е изцяло по силите Ви. Много е значимо, да не губите мярка и да проявявате разсъдък дори в обстановки, при които наподобява, че би трябвало неотложно да бъде взето решение. Вероятни са неприятни среши, които няма да можете да избегнете. Не се вслушвайте в приказките на недоброжелателите и завистниците, тъй като на сплетните никой няма да повярва. Рискувате да допуснете няколко обилни неточности, в случай че не овладеете своите страсти и действате под въздействието на момента.
Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне – безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.
Лъв
Много ще е значимо през този ден да поддържате другарски връзки с хората, близки на Вашия обичан човек: негови родственици, другари, сътрудници. Това ще рече- с всички тези, които той смята за нужни за себе си персони. Постарайте се да извършите това оптимално откровено, ненатрапчиво и тактично.
Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.
Везни
Ако сте роденио под знака на Везните, има възможност през днешния ден да се окажете пред не лекия избор сред това, което смятате за свое обвързване, и това, което в действителност би Ви донесло наслаждение. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да вършиме, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв метод. Да кажем, че ще излезете с другари, само че ще се постараете да се приберете в обичайно време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, с цел да имзте по-късно време и за удоволствия…
Скорпион
Отношенията Ви с околните се стабилизират. Днес доста по-лесно от всеки различен пут ще съумеете да постигнете съглашения и договорености със „ комплицирани ” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете освен да преодолеете личните си вътрешни несъгласия, само че и на другите да помогнете за реализиране на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате гении, за които досега не сте си давали сметка, и да имате предпочитание да ги издемонстрирате на всички поред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в сантименталните връзки може да стане ревността и стремежът на обичания за извънреден надзор над Вас.
Стрелец
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка – може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.
Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.
Водолей
Денят е под напрежение и великодушен на обстановки, свързани с заплаха и риск. Не би трябвало да забравяте за здравия разсъдък, защото без него рискувате да попаднете в извънредно комплицирана обстановка. Бъдете деликатни в бизнеса и в персоналните връзки: през днешния ден има прекалено много хора, които се пробват да се възползват от Вашата наивност и човешка добрина. Някой от сътрудниците ще се опита да Ви трансферира част от своята работа, а деловите сътрудници може да изискат преразглеждане на изискванията за съдействие. Може да разчитате на поддръжката и разбирането на обичания човек, само че не проверявайте възприятията на своята „ половинка ” за надеждност – това може да докара до проблеми.
Риби
От Вас се изисква далновидност и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, даже и най-незначителния пропуск, може да се отрази извънредно отрицателно на по-нататъшното развиване на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с околните си и ще Ви се стори, че те просто нямат време, с цел да Ви изслушат деликатно. Ще се появят забавни хрумвания, отнасящи се до промяна на имиджа и дрешника Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както би трябвало, преди да се решите на радикални промени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР