Явор Божанков след детската стрелба с пистолет: Всички са разпитани,

...
Явор Божанков след детската стрелба с пистолет: Всички са разпитани,
Коментари Харесай

Явор Божанков след детската стрелба с пистолет: Всички са разпитани, взети са им натривки


Явор Божанков след детската пукотевица с револвер: Всички са разпитани, взети са им натривки. Депутатът, чието дете простреля друго, разкри цялата истина за случая.

„ Знам от брачната половинка ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има арестуван “, катеогричен е Божанков.
„ Както споделят хората – дребният демон.
Всеки на наше място и нашето семейство мисли тъкмо това – какво можеше да се случи, какъв брой е нежен човешкият живот, какъв брой бързо и неуместно можем да загубим тези, които обичаме и всичко, за което живеем. И двете потърпевши неща са от нашето семейство. Казаха се няколко погрешни неща в медиите. Първо, че това е било вип празненство с депутати и политици. Не е имало общински съветници,
не е имало и един народен представител “.
Това сподели в „ Тази заран “ депутатът от ПП-ДБ и лидер на листата на обединението в Габрово.

„ Каза се, че е имало надали не особено отношение и никой не бил арестуван и разследван. Знам от брачната половинка ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има арестуван. Прокуратурата разгласи, че
следва да повдигне и обвиняване.
Взети са проби за алкохол, за опиати, не е имало някой на рождения ден, който е използвал неразрешени вещества “, изясни Божанков.
В неделя детето на депутата
Явор Божанков простреля друго дете по време на празненство в Арбанаси. По информация на bTV предприемач е чествал рожден ден във великотърновското село. Сред гостите са били и брачната половинка на Божанков и двете им деца.
Той самият не е участвал.
Именно едно от децата на Божанков – по-големият му наследник, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крайници. То е откарано в болница, без заплаха за живота. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред bTV за случая. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР