Денят на храбростта и празник на Българската армия беше тържествено

...
Денят на храбростта и празник на Българската армия беше тържествено
Коментари Харесай

140-годишнина чества Висшето военноморско училище във Варна

Денят на храбростта и празник на Българската войска беше тържествено маркиран и във Варна. Много поданици и посетители на града бяха на Морската гара, с цел да следят демонстрациите на командосите от морския специфичен разследващ отряд и на водачите от авиобаза " Чайка ". Днес 140-та си годишнина отбелязва и Висшето военноморско учебно заведение във Варна.

Съчетаването на доктрина и процедура и отбраната на морския метод на живот вършат това учебно заведение морската академия на България, чийто дипломи са приети по целия свят.

" През тази година главните провокации са свързани с това в границите на наличните запаси да подготвим формированията за осъществяване на цялостния набор от задания по трите задачи на въоръжените сили, да участваме интензивно в учения и задачи и интервенции в интернационален проект с нашите сътрудници от НАТО, да участваме в интернационалните учения, които са много през тази година както двустранни, по този начин и по линия на НАТО. Участия както с кораби, по този начин и с брегови формирования, по този начин и с офицери ", сподели заместител командирът на Военноморски сили флотилен адмирал Георги Пенев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР