Дениз Хайрула призна, че заработва в сайт за възрастни. Плеймейтката,

...
Дениз Хайрула призна, че заработва в сайт за възрастни. Плеймейтката,
Коментари Харесай

Дениз Хайрула призна: Работя в сайт за възрастни

Дениз Хайрула призна, че заработва в уебсайт за възрастни. Плеймейтката, която остана на второ място в " Ергенът ", не се посвени да разгласи в обществения ефир, че си изкарва прехраната в известен уебсайт за еротични фотоси и видеа, в които потребителите заплащат месечен абонамент, с цел да гледат нещата, които палавниците оферират.

Именно от този уебсайт беше видеото с Хайрула, което изтече преди време. В което се вижда по какъв начин туркинята се маже чисто голичка с мед. Очевидно за нея това не е нещо срамно, защото тя даже не се пробва да се оправдава, в противен случай.

Обяви, че би трябвало да се изхранва все някак, още повече откакто кариерата й на инфлуенсър беше прекратена с хакването и закриването на профила й в обществените мрежи. Откъдето си докарваше приходи с реклама на какви ли не артикули.

Дениз нямаше по какъв начин да избегне и въпроса за Александра, която всички участнички в шоуто тормозеха. Според някогашната на Христо Сираков психоложката сама си е отговорна за това им отношение. „ Тя играеше от самото начало, и отказването на розата беше част от тактиката й, да се направи на жертва, с цел да накара хората да я харесват още повече. И съумя “, разяснява някогашната на Христо Сираков. Тя въпреки всичко призна, че сигурно Алекс щеше да е победителката, в случай че не беше напуснала сама предаването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР