В кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който причини зверска катастрофа

...
В кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който причини зверска катастрофа
Коментари Харесай

Официално: Няма алкохол в кръвта на Кристиан от зверската катастрофа в Пловдив

В кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който аргументи зверска злополука на бул. " Руски " в Пловдив и почина дружно с возещата се на предната седалка Теодора Николова, на 20 година, няма алкохол. Това сочат резултатите от назначената по досъдебното производство химическа експертиза.

В развой на правене са друго проучване, което би трябвало да даде отговор дали в кръвта на шофьора  има следи от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза - за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила, оповестиха от Окръжната прокуратура. 

При пътното произшествие бяха ранени още двама младежи - момче и момиче, на по 22 година Те се намират за лекуване в болница. Хоспитализиран е пожарникар, върху който паднал огромен клон от дърво, до момента в който се опитвал да извади потърпевшите от колата. 

Мелето стана към 3,30 часа на 13 май. Колата " Рейндж Роувър " се движела с близо 200 км/час от Централна гара към бул. " 6 септември ", блъснала се в дърво в разграничителната линия и безусловно се разцепила на две. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР