„Денис беше един прекрасен човек. Познавам го от края на

...
„Денис беше един прекрасен човек. Познавам го от края на
Коментари Харесай

Тренчев: Липсата на правосъдие и корупцията разболяха Ершов

„ Денис беше един прелестен човек. Познавам го от края на 90-те. Запознахме се в Париж в един доста сериозен миг. Той ни оказа помощ като организация”, сподели пред „ Флагман” някогашният дълготраен президент на КТ „ Подкрепа” Константин Тренчев, представен от flagman.bg. Той бе измежду околните на Денис Ершов, които изпратиха предприемача в последния му земен път през днешния ден на Централните софийски гробища.

„ Това, което стана с „ Петрол”, приказва доколко са деградирали българите, тъй като те го излъгаха и ограбиха. Имам поради, несъмнено, лицето Събев. И очевидно този голям стрес, на който беше подложен, неналичието на каквото и правораздаване в България, тоталната корупция оказаха въздействие и това нещо се изрази в заболяване, което и го отнесе в гроба”, счита доктор Тренчев.

По думите му гибелта е постоянно положение, което кара живите към момента да се замислят и да схванат какъв брой е преходно всичко и че нищо не могат да отнесат.

„ Това е, несъмнено, и поука за тези в България, които я докараха до това състояние, които награбиха милиарди, в случай че мислят, в случай че усещат нещо… Според мен те са изцяло деградирали. Нека се замислят, когато става дума за такива обстановки. Жалко, тъпо за един прекрасен човек, който, несъмнено, в своята доверчивост, което не значи нелепост, се предовери на едни недостойни хора”, сподели още Константин Тренчев след поклонението в православен храм на Централните софийски гробища.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР