Дени Банова е най-търсената жена в България, след като преди

...
Дени Банова е най-търсената жена в България, след като преди
Коментари Харесай

Ахнахме! Деси Банова Току-Що Съобщи Великата Новина! Синоптичката И Росен Плевнелиев Ще Имат

Дени Банова е най-търсената жена в България, откакто преди седмица гръмна новината за любовната й случка с президента Росен Плевнелиев – написа „ Уикенд “. Синоптичката към този момент живее с някогашния държавен глава, а по петите й са се втурнали няколко папарашки екипа, които да съумеят да снимат тайните им срещи – отбелязва изданието.

Сградата на Нова тв е окупирана от папараци, които са се устремили да заловен в крачка най-обсъжданата двойка. Деси Банова обаче е много ловка и преди дни усетила, че след нея кара чудноват автомобил. Тя внезапно спряла, излязла от колата си и тръгнала към фотографа, с цел да го попита за какво я преследва.

След като новината за връзката им стана обществена, се появиха подозрения, че Деси Банова може и да е бременна. 39-годишната русокоска обаче е опровергала клюката пред свои колежки.
„ Не съм бременна от Росен, макар че доста желая. Засега не бързаме, каквото стане “ – споделила тя.

Росен Плевнелиев доста се надявал Деси Банова да го подари с момиче, откакто предходната му брачна половинка Юлияна, с която сега е в развой на бракоразвод, му роди трима синове (най-малкият – Филип, умря през 2015 година от присъщ сърдечен порок).
В момента връзката на Плевнелиев е измежду най-обсъжданите в страната и се оказа надалеч по-интересна от обществената му активност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР