Ден, след като ви показахме журналистическо разследване за насилствено отвеждане

...
Ден, след като ви показахме журналистическо разследване за насилствено отвеждане
Коментари Харесай

Путин призна, че се осиновяват деца от окупираните територии на Украйна

Ден, откакто ви показахме журналистическо следствие за принудително отклоняване и осиновяване в Русия на украинския деца, съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През разгласи, че се усилват молбите за осиновяване на деца от Донбас.

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се срещна с комисаря по правата на индивида Мария Лвова-Белова. Нейни видеоматериали, оповестени на канала ѝ в Телеграм, бяха част от взаимното следствие на най-големите публични малките екрани в Европа и демонстрираха по какъв начин води деца в Москва, с цел да се срещнат с новите си родители.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9386

Журналистическият материал описа за схемите за преселване на украински деца и в същото време за техните родители в Украйна, които обезверено ги търсят. Днес на уеб страницата на Кремъл е оповестено видео от среща на Путин с Мария Белова, на което съветският президент възхвалява работата ѝ и признава, че се осиновяват деца от Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област.

" Институтът на комисаря по правата на децата е доста значима конструкция. Вие се занимавате с това от дълго време, размерът на работата ви се усилва. Има възходящ брой молби от наши жители за осиновяване на деца от Донецк и Луганск, от Херсон и Запорожка област. Почти 9 години се занимавате с тези въпроси. Трагедията, която се разиграва в Донбас, визира и най-малките. През 8-те години на неприкрита експанзия против нашия народ в Донбас, децата страдат ", съобщи Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР