Демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на коалицията, която от

...
Демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на коалицията, която от
Коментари Харесай

Атанасова: Коалицията ПП–ДБ от има как се превърна в няма пък

Демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на обединението, която от " има по какъв начин " се превърна в " няма пък ", е демонстрирана пред вас. Това сподели водачът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка неявяването на представители на " Продължаваме Промяната " - " Демократична България " (ПП-ДБ) на уговорената среща, съобщи.

Първоначално и тази среща бе планувана за през днешния ден, само че през вчерашния ден обединението заяви, че се отсрочва за петък следобяд ,

с цел да могат да се включат намиращите се в чужбина Кирил Петков и Асен Василев.

В отговор късно нощес пресцентърът на ГЕРБ пусна известие:

" Ръководството на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и претендентът за министър председател Мария Габриел ще чакаме представителите на ПП-ДБ на следващия ден в 10:00 часа в зала “Запад ” на Народното събрание. Доколкото ни е известно, в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха! ".

Днес кандидат-премиерът на ГЕРБ Мария Габриел би трябвало да беседва с всички политически сили без " Възраждане " ,

защото партията не утвърди кандидатурата ѝ. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР