Демократична България ще открие на 11 юни кампанията си за

...
Демократична България ще открие на 11 юни кампанията си за
Коментари Харесай

Демократична България открива кампанията си с концерт на 11 юни

" Демократична България " ще открие на 11 юни акцията си за парламентарните избори с концерт навън в София, оповестиха от пресцентъра на обединението. Началото е в 19.30 часа на Голямата поляна в Южния парк.

На сцената ще излязат " Фондацията ", Д2, Ревю, Тома, София, Ирина Флорин и други Събитието ще бъде намерено от водачите на " Демократична България ".

В тази предизборна акция обединяването се явява с посланието " Демократична България значи независимост, правда и рационализация ".

" Времето за същинска смяна настъпи! Българските жители ясно демонстрираха, че желаят страната си назад. На 11 юли свободните хора ще могат да отстранен бариерите пред развиването на България, като гласоподават за парламент и ръководство, които носят независимост, правда и рационализация. " Това се споделя в за рестарт на правовия ред и радикална рационализация, с който " Демократична България " се обръща към жителите.

" Свободата, законността и модернизацията ще отприщят капацитета на нашата татковина. Това е разбирането ни за дълг и национализъм. Нашата България е Демократична България! ", се показва още в Манифеста.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР