Демократична България разпространи позиция с искане на оставката на кмета

...
Демократична България разпространи позиция с искане на оставката на кмета
Коментари Харесай

ДСБ, Зелените и Да, България поискаха оставка на Фандъкова

Демократична България популяризира позиция с искане на оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова. Според обединяването на ДСБ, Зелените и Да, България ръководството на ГЕРБ в столицата е нанесло непоправими вреди на образа на България.
"Зад загражденията лъсна плодът на вашето корупционно, безконтролно и неспособно ръководство ", обръщат се десните към кмета Йорданка Фандъкова във връзка скандализиралите столичани скъпоструващи некачествени поправки в центъра на града.
От Демократична България приканват градоначалника неотложно да подаде оставка.
"Ако имате най-малко малко достолепие си тръгнете в този момент! Вече единствено по този начин можете да бъдете потребна ", приканват от трите партии.
Ето и цялата позиция на Демократична България:

Госпожо Кмет,
Ремонтът на центъра на София, който трябваше да се трансформира във вашата „ перла в короната “, стана естествена емблема на ръководството на ГЕРБ. Струващ повече от 24 милиона, той нанесе непоправими вреди на образа на столицата на България. След като повече от година, градът беше под блокада, основан беше безпорядък, затруднено беше придвижването, нанесени бяха непоправими вреди на бизнеса – през днешния ден се изправяме пред „ забележимите резултати “ от вашата активност. Не става дума единствено за обособени нередности или пропуски, а за изначално изопачен план. Зад загражденията лъсна плодът на вашето корупционно, безконтролно и неспособно ръководство.
След 12 години отпред на града, вие г-жо Фъндъкова, произведохте окончателното доказателство за цялостната си неплатежоспособност като кмет и за липса на воля да се преборите с корупцията и приятелите на своя същински началник Бойко Борисов. Самият факт, че този разгром се извършва от Джи Пи Груп, която сега е обект на скандални разкрития, демонстрира дълбоките корупционни корени на вашия модел на ръководство.
Г-жо Фъндъкова, дайте си сметка, че предадохте всички упования и очаквания на столичани, София да се трансформира в европейска столица. Всеки, който през днешния ден минава по обезобразените улици на града ни, изпитва надълбоко възприятие на позор, изключително в случай че е дал своя вот за вас.
Осъзнайте, че ставате все по-голяма спънка за живота на града, с тоталната си липса на визия за развиването му. Списъкът със строителните и управнически провали в София е голям, само че след фиаското с разрушаването на духа на градския център, вие нямате различен излаз с изключение на да си подаде оставката. Това е единствената допустима форма за вдишване на отговорност.
Изправете се пред гнева на жителите на София. Ако имате най-малко малко достолепие си тръгнете в този момент! Вече единствено по този начин можете да бъдете потребна.
С този разгром ръководството на ГЕРБ в София завърши.
Идва време демократичната общественост да върне на софиянци тяхната европейска столица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР