"Демократична България" и "Продължаваме промяната" няма да направят предизборна коалиция

...
"Демократична България" и "Продължаваме промяната" няма да направят предизборна коалиция
Коментари Харесай

Демократична България и Продължаваме промяната отиват отделно на изборите

"Демократична България " и "Продължаваме смяната " няма да създадат предизборна коалиция и ще се явят настрана на предварителните парламентарни избори на 2 октомври, оповестиха няколко източници.
Причината е, че от "Продължаваме смяната " не желаят такова обединяване, защото се доверяват на поръчани от тях социологически проучвания, съгласно които все още получават по-голяма електорална поддръжка, в случай че се явят сами.
Според един от източниците Политическа партия чакат подобаващото време да разгласят, че и за двете обединения ще е по-добре да не се коалират.
Предложението за сходно обединяване пристигна от съпредседателя на "Демократична България " Христо Иванов, който прикани за предизборна коалиция освен с Политическа партия, само че и с всички "запазили духа на митинга ".
Впоследствие депутатът от Политическа партия Искрен Митев сподели, че Христо Иванов е прибързал с решението за основаване на огромна предизборна коалиция. "С тази поръчка той вкарва очакване в обществото, предпоставя нещата и това е едно малко прилепяне на обстановката ", съобщи Митев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР