Деляна Маринова-Джуджи се завърна в На кафе по Нова тв.

...
Деляна Маринова-Джуджи се завърна в На кафе по Нова тв.
Коментари Харесай

Тя се завърна в На кафе

Деляна Маринова-Джуджи се завърна в " На кафе " по Нова тв. Вечно нахилената русокоска няма да води остарялата си световна графа, с която се задържа много дълго в предаването, преди да изпадне от ефира през 2016 година Джуджанка, както я назовава водещата Гала, подхваща поредност, изпълнена с мистичност. 

Деляна Маринова, която започва кариерата си като персонален помощник на починалия към този момент Владимир Грашнов – притежателят на " Мобилтел ", ще показва забавни истории, необясними за науката, и още любопитни теории, места и хора. " Забранени истории с Джуджи " се споделя новата графа в " На кафе ", поверена на пръскащата положително въодушевление Джуджанка.

" Ще бъде като журналистическо показване на обстоятелства ", изясни тя в предаването предишния вторник. В този ден и Джуджи ще води рубриката си всяка седмица, като първо ще показа теорията за кухата Земя. А точно, че сърцевината на Земята е куха, в нея има дребно слънце и това пространство е населявано от, незнайна на външните жители, цивилизация. Това е много остаряла доктрина, известна на любопителите на мистични истории и конспирациите, само че очевидно Джуджанка и екипът на предаването са решили, че ще е любопитно за феновете да я показват.

Със сигурност ще е забавно и да се гледа нахилената русокоска в новото й амплоа. Тя работи над 13 години в малките екрани, като в " На кафе " се задържа много дълго, представяйки всемирски вести. След като се раздели с предаването, Джуджи пое по нови професионални пътища, само че все търсейки и медийна изява. Дни след 50-тия си празник през 2017 година, русокоската разгласи, че се готви за кандидат-студентски изпити. Тя приключи мениджмънт в екранните изкуства и дори изкара магистратура.

След като взе дипломата, Джуджи побърза да приложи наученото на процедура и стана продуцент на постановката " Одървеният ", в която взе участие и като актриса. Наскоро влезе в пикантен скандал с режисьора на постановката Станислав Дойнов, наследник на артиста Александър Дойнов. Разправиите не повлияха отрицателно на имиджа на Джуджи в театралните среди, тъй като това лято пожъна огромен триумф. Блондинката продуцира постановката " Стриптийзьори ", написана от Влади Априлов. Сред участващите артисти в представлението са звездите Любо Нейков и Ненчо Илчев, а режисьор е сътрудника им Ованес Торосян.

Въпреки многото си задължения като продуцент, Джуджи не изпускаше тв ефира. Водеше светско предаване по кабелна телевизия. До тази пролет русокоската интервюираше известни персони, само че очевидно желанието да се завърне в Нова тв и в " На кафе " е било огромно и по тази причина се е решила да размени лично предаване за графа.

Джуджи откри време и за пътешествия. През пролетта русокоската посети Ню Йорк, където съумя да зърне, въпреки и отдалеко, някогашния американски президент и сегашен обвиняем за машинация Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания. Тази есен, броени дни преди да започва новата си графа в " На кафе ", Джуджи обиколи Испания. В група от 8 другари тя прегледа Марбеля, Севиля, Малага, Гранада. По остаряла традиция, русокоската описа за пътешествието си в " На кафе ", като се похвали, че съумяла да убеди и брачна половинка си да се включи. По принцип той избягвал да взе участие в приключенията й, тъй като не обичал да пътува. След сладките приказки за забележителностите, на които се любувала, Джуджи и водещата Гала оповестиха новата графа за мистични истории.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР