Декларация прочетена от парламентарната трубуна от Костадин Костадинов- председател на

...
Декларация прочетена от парламентарната трубуна от Костадин Костадинов- председател на
Коментари Харесай

Костадинов: Управлението на омразата превърна държавата в страна от Третия свят

Декларация прочетена от парламентарната трубуна от Костадин Костадинов- ръководител на ПГ на „ Възраждане “:

``Стана съвременно в последно време да се приказва за тирада на омразата. Както и в доста други сходни случаи, когато американските българоезични медии в нашата Родина стартира да повтарят едно и също нещо, то има за цел да отклони вниманието на нашия народ от друго, доста по-важно нещо. А това, от което желаят да отклонят вниманието ни тези, които, както споделя Ботев, ни люлеят в робската люлка, е все по-голямото предпочитание на българския народ за заслужено отмъщение за нарушителите, убиващи българската страна и българския народ към този момент три десетилетия и половина. Защото задачата на цялата тази реторика против така наречен тирада на омразата е да прикрие последствията от политиката на омразата и ръководството на омразата. Омраза против нас, българите, ненавист против нашата страна България.

А какви са последствията? Управлението на омразата унищожи физически или прогони зад граница повече от 3 млн. българи. Политиката на омразата трансформира здравната ни система в инструмент за пране на пари. Управлението на омразата унищожи българската промишленост, трансформирайки ни от индустриална страна в страна от Третия свят. Управлението на омразата ликвидира и селското стопанство, трансформирайки ни за първи път в нашата история от страна експортьор в страна вносител на хранителни артикули. Управлението на омразата унищожи отбранителния капацитет на българската страна, ликвидирайки българската войска. Управлението на омразата предложения непознати войски в България – за първи път в историята на Третата българска страна, с което на процедура родината ни попадна под пълзяща, прикрита окупация. Управлението на омразата демонтира просветителната ни система, употребявайки я като технология за ментална дисторция на младите българи, които от осъзнати и горди членове на остарял и популярен народ биват превръщани в аморфна маса без национално съзнание. Управлението на омразата подмени и продължава да подменя образователното наличие в българските учебници по история и литература, с цел да изхвърли всичко, което кара децата да се гордеят, че са българи. Управлението на омразата води неистова война с българските национални знаци, пробвайки се да ги унищожи. Защото на ръководството на омразата през днешния ден му пречи знамето, на следващия ден му пречи националният ни празник, а вдругиден ще му пречи самото ни битие като народ – неслучайно единствено преди няколко месеца от представители на все по-фашизиращата се така наречен демократична общественост се чуха апели България да стане протекторат на Европейския съюз. Управлението на омразата трансформира българския народ в най-бързо изчезващата и умираща нация, с най-болно и нещастно население, с най-малки приходи от всички страни в Европа.

За всички тези закононарушения, осъществени от ръководството на омразата през последните три десетилетия и половина, ние българите желаеме заслужено наказване за направилите ги нарушители. И когато го заявяваме ние българите ясно и изрично, ръководството на омразата упреква нас българите в тирада на омразата. За ръководството на омразата да искаш наказване за нарушителите е тирада на омразата. Днес ръководството на омразата реставрира фашизма в България, рушейки монументи на антифашисти, сменяйки имена на улици, пазещи паметта на антифашистите, уважаеми сънародници, на следващия ден ръководството на омразата ще стартира да разрушава монументи на Ботев и Левски, тъй като съгласно ръководството на омразата те са терористи.

Уважаеми сънародници,

Днес от ден на ден от Вас виждат това и осъзнават, че бъдещето на България и на българския народ е сложено на карта. Целта на ръководството на омразата е да ни унищожи – като народ и като страна. Единствената спънка пред изпълването на тази цел е единствената българска национална организация „ Възраждане “. Ето за какво ръководството на омразата желае да унищожи „ Възраждане “. Фашистите и българомразците не идват за нас, те идват за Вас, уважаеми сънародници. „ Възраждане “ просто стои на пътя им. Ние обаче ще спечелим войната за оцеляването и независимостта на България заради две аргументи. Първо, тъй като няма държавно управление и ръководство, което да е спечелило войната със личния си народ, и второ, тъй като българският народ към този момент се пробуди и продължава да се пробужда със страшна мощ. И скоро ще изиска сметка от ръководството на омразата за неговите закононарушения.

А на модерните фашисти ще напомня думите на по този начин омразния им български стихотворец Иван Вазов, чието творчество систематично изхвърлят от българските учебници:

Тирани, всуе се морите!

Не се гаси туй, що не гасне!

Лучата, що я през днешния ден гасите,

тя на вулкан ще да порасне.

Тук всичко мре, изтлява, гние

и тез, що бдят, и тез, що падат,

престоли, царщини и вие

и червите, що вас изядат.``

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР