Дефект вместо ефект - но дори това е меко казано

...
Дефект вместо ефект - но дори това е меко казано
Коментари Харесай

Не, това не може да е жената на Иван Христов: Виж какво направи с лицето си Ирина Тенчева!

Дефект вместо резултат - само че даже това е меко казано за дамата до Иван Христов, която остави всички без думи, показвайки " новото " си лице. Ирина Тенчева, която е с няколко години по-възрастна от 43-годишния си обичан, очевидно е минала във етапа, в която обезверено се опитваш да спреш стареенето.



И това е нещо безусловно обикновено за всяка жена, стига обаче да не залитнеш в друга посока. Очевидно е, че Тенчева се е подложила на няколко интервенции за подмладяване, след които обаче по-скоро би трябвало да съде доктора си, вместо да му заплаща. Освен в случай че, несъмнено, това не е персонално нейна концепция.

Лицето на Ирина Тенчева е радикално друго и мнозина въобще не съумяха да я познаят. " Стига, бе! Глупости! Тази бухнала поничка не може да е тя ", разясняват консуматори в нета. Но де факто си е баш тя, обичаната на Иван Христов.



За разлика от една Антония Петрова примерно, която е наблегнала на големите джуки (да се чудиш по какъв начин яде), то Тенчева е спестовна в тази област, само че по тази причина пък се е сдобила с такива великански кълбовидни скули, че разум да ти зайде. А с спомагателното " обтягане " и " ботоксиране " физиономията й е радикално друга от тази, с която се е родила. Но щом по този начин се харесва, а и на Иван му харесва...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР