Дебора Михайлова, която събра подкрепата на цяла България, след като

...
Дебора Михайлова, която събра подкрепата на цяла България, след като
Коментари Харесай

Дебора: Съучениците ми казаха, че без мен няма да отидат на абитуриенския бал

Дебора Михайлова, която събра поддръжката на цяла България, откакто беше измъчвана от от някогашния си другар Георги Георгиеви се наложи да ѝ бъдат направени400 шева по тялото, показа пред Нова ТВ,че поддръжката на цяла България била непредвидена за нея, само че ѝ е дала сили.

Дебора описа, чесъучениците ѝ са компактно до нея, макар многочислените погледи,които я пронизват. „ Посрещнаха ме с усмивка. Броихме до 12. Казват, че без мен няма да отидат на абитуриентски бал. ” - споделя дванадесетокласничката.

„ Преди това се усещах по никакъв начин. Стоях и гледах в една точка ”, спомня си ученичката. „ Познах нападателя си. Не се познавам от малко време с него и няма по какъв начин да се обърка индивидът - глас, походка. Бяхме се уговорили да се забележим и го чаках у дома. До последния миг имахме връзка. ” - сподели още тя. По думите ѝ, връзката им била от 3-4 месеца, само че се познавали от година.

Момичето беше брутално измъчвано от тогавашния си другар Георги Георгиев. Тялото ѝ беше рязано с макетен нож, а косата ѝ – обръсната. Момичето е за последна година в учебно заведение, следва ѝ бал.

Дебора споделя, че въпросът, койтонепрестанно е задавала на лекарите, до момента в който обработвали раните ѝ, е дали ще почине.„ Казаха ми, че вършат всичко допустимо, с цел да съм жива ”, споделя момичето.

Първите белези на принуждение почнали още първоначално със „ напълно естествени забележки ”. Георги ѝ правил забележки за облеклото – да не носи клинове и блузи с по-големи деколтета, а тя се съобразявала, с цел да няма кавги. Удрял ѝ плесници всеки ден.

„ Мислех, че всичко ще отмине ”, признава Дебора. 2-3 седмици преди бруталното нахлуване той я хванал за гърлото, а на нея ѝ причерняло. След това приятелят ѝ я пуснал и споделил: „ Спокойно, няма да умреш. Знам какво върша. ”

Момичето знаело, чеГеорги Георгиевнякога е бил женен, а все още на връзката им към този момент е бил разведен. „ Ако знаех, че е женен, нямаше да се занимавам с него ”, безапелационна е пострадалата. Правило ѝ усещане, че не излизат дружно, само че не му обърнала задоволително внимание. Георгиев не е търсил нито Дебора, нито родителите ѝ след насилието, което е изживяла.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР