Датската кралица Маргрете преди няколко месеца реши въпроса с това

...
Датската кралица Маргрете преди няколко месеца реши въпроса с това
Коментари Харесай

Последните дни на граф Николай в Европа

Датската кралица Маргрете преди няколко месеца реши въпроса с това никой в фамилията да не се усеща като " запаса " сходно на принц Хари. Тя остави купите " принц " и принцеса " само за фамилията на престолонаследника си принц Фредерик.
 Принц Николай - най-големият внук на кралица Маргрете на Дания, и решението му да се реалокира в Австралия
Принцът, който ще размени Европа с Австралия

И има аргументи за това

Дали вследствие на това или не, само че фамилията на по-малкия й наследник Йоаким предприе някои промени в живота си. Йоаким дружно с втората си брачна половинка Мари и децата им се местят да живеят в Съединени американски щати. А огромното му дете от първия му брак - в Австралия.

Говорим за граф Николай (доскоро принц), който е най-големият внук на кралица Маргрете. 23-годишният Николай разгласи, че с приятелката си Бенедикте отпътуват да учат един учебен срок в Технологичния университет на Сидни.

Междувременно той разгласява нови фотоси в формалния си профил в Instagram, като текстът към тях гласеше: " Моите последни дни в Европа ". Те явно са направени по време на лятната му почивка в южна Франция, където има вила.

Очевидно обичаните занимания на Николай, както и на Бенедикте, е да се любуват на хубаво вино, съпроводено с качествена френска храна, и да плуват в лазурните води край френския бряг.

Подобни фотоси показа и самата тя на профила си в Instagram. Николай работи и като модел, като е дефилирал за Dior и се е снимал във фотосесии на списания като Vogue и Numero.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР