Дъщерята на покойния вокалист на „Сленг“ Дими - Дара Екимова,

...
Дъщерята на покойния вокалист на „Сленг“ Дими - Дара Екимова,
Коментари Харесай

Дара Екимова изригна след „Гласът на България“: Тези, които не ме харесват, ще се редят на опашка за концертите ми!

Дъщерята на починалия вокалист на „ Сленг “ Дими - Дара Екимова, беше измежду претендентите в тазгодишното издание на „ Гласът на България “.

Изявата й, която беше излъчена в неделя вечер в следващия епизод на музикално шоу номер 1, провокира голям брой мнения. Повечето от тях бяха безапелационни, че 15-годишната госпожица не се оправи на сцената и напълно резонно никой от треньорите не се обърна, с цел да продължи тя напред в предаването. Според други пък, които препълниха профила на майка й Ива Екимова, Дара е пяла отлично.

Самата Дара побърза да даде своя коментар по въпроса и насочи обръщение към всички, които я подлагат на критика: „ За някои хора постоянно ще е нагласено, постоянно „ мама ще ме бута в предавания”. Ако би трябвало да сме почтени, мама е срещу присъединяване ми в този вид излъчвания, само че вие няма по какъв начин да знаете. Обожавам тази ария. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, макар че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, съгласно някои от вас отново е нагласено. С годините стартирам да се узнавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. Винаги ще има „ хейтъри”, само че в последна сметка, който се усеща добре в личната си кожа и се харесва, в никакъв случай няма да плюе по труда на различен човек. Благодарна съм за неповторимия ми татко, който знам, че беше с мен от самото начало на сцената! Всичко занапред стартира и знам, че някой ден същите хора, които в този момент не ме харесват изключително, ще се редят на опашки за билети за мой концерт! “

Сред първите, които поддържаха Дара, беше певицата Марияна Попова. Тя разкритикува треньорите, на чието място също се извяваше преди няколко сезона.

„ Не съм съгласна, не е почтено! Детето пя като машина! Ей ш’ъ ви удрям! “, написа бременната с второто си дете певица. Защо обаче, вместо да подлага на критика сътрудниците си, че не са дали късмет на младата певица за изява в шоуто, самата тя до момента не й е подала ръка и не я е свързала с продуценти или не я е продуцирала, каквото предпочитание има Дара с изявите си в сходни надпревари?

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР