Феновете и клубовете трябваше да бъдат правилно консултирани, преди повторенията

...
Феновете и клубовете трябваше да бъдат правилно консултирани, преди повторенията
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд критикува липсата на информиране на феновете относно повторенията за купата, тъй като 119 клуба се присъединяват към кампанията Mirror

Феновете и клубовете трябваше да бъдат вярно съветвани, преди повторенията за Купата на Англия да бъдат анулирани, сподели в петък легендата на Англия Рио Фърдинанд.

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед приказва след противоречивия ход на ФА да приключи повторенията в ранните кръгове. Критиката пристигна, когато клубовете показаха своите опасения на среща на Съвета на ФА, извършена в Националния футболен център в Бъртън ъпон Трент.

The Mirror описа по какъв начин общо 119 клуба от EFL и Националната лига са призовали повторенията да бъдат възобновени. Фърдинанд, който игра 81 пъти за страната си и завоюва шест трофеи във Висшата лига с Манчестър Юнайтед, сподели: „ Феновете и клубът са огромна част от играта.

„ Така че не се съветвах с тях по отношение на сходна институция в играта е разочароваща и неточност на ФА. Винаги е добре да ревизирате температурата, преди да вземете каквото и да е решение. Смятам, че е значимо тази консултация да се организира, с цел да се вземе решение, което да устройва вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР