Дъщерята на осъден сериен убиец описва момента, в който осъзнава,

...
Дъщерята на осъден сериен убиец описва момента, в който осъзнава,
Коментари Харесай

Историята на една дъщеря, която открива, че баща ѝ е сериен убиец и взима най-съдбоносното решение

Дъщерята на наказан сериен палач разказва момента, в който осъзнава, че татко й е лишил човешки живот, след което го предава на полицията.

Историята на 48-годишната Ейприл Баласио се споделя в People Magazine Investigates, част от Investigation Discovery, и ще бъде излъчена през днешния ден.

Баща й Едуард Уейн Едуардс е наказан за убийствата на минимум петима души и е обвинен за доста други.

Смята се, че той е виновен за две убийства през 1980 година в Уотъртаун. За да се опитат да открият доказателства за нерешеното закононарушение, следователите разкриват детайлности за него през 2009 година.

Ейприл Баласио вижда новината и разпознава татко си в килъра. " Треперех, треперех, тъй като незабавно разбрах кой е направил убийствата, " показва тя в изявление за People.

Тя споделя на управляващите каквото знае и няколко месеца по-късно татко й е задържан и признава, че е умъртвил Тимоти Хак и Кели Дрю. По-късно той призна минимум три други убийства.

Едуардс получава две присъди, като е наказан на гибел по различен случай. Той умира в пандиза, преди да бъде екзекутиран.

Ейприл споделя, по какъв начин татко й един ден през 1980 година се прибрал и споделил на фамилията, че незабавно би трябвало да изоставен Уисконсин. Тогава тя е единствено на 11 години.

Семейството живеело в Уотъртаун от към година, а напускането на града не изглеждало необичайно по това време. Те се местили на всеки шест месеца или година с доста малко авансово обмисляне.

" Казваше ни, че би трябвало да пазим в загадка къде отиваме, тъй като има хора, които желаят да ни наранят ", споделя щерка му.

Едуардс е наблюдаван от ФБР още преди убийствата, като влиза в листата на бюрото с десетте най-търсени нарушители през 1961 година, откакто той излиза от пандиза и ограбва бензиностанции, съобщи ABC News.

Той влиза и излиза от пандиза няколко пъти, като след това даже написа книга за променения си метод на живот и се появява по малкия екран, с цел да я разпространява.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР