Дъщерята на крупния гоцеделчевски бизнесмен Иван Кацилов – Вероника, се

...
Дъщерята на крупния гоцеделчевски бизнесмен Иван Кацилов – Вероника, се
Коментари Харесай

Красивата наследница на империята Кацилови получи тежък удар

Дъщерята на крупния гоцеделчевски предприемач Иван Кацилов – Вероника, се елементарни вечно със сумата от 391 160 лева, която ДФЗ й отпусна безплатно за градеж на къща за посетители в с. Гайтаниново, написа struma.bg.

Със свое решение от тази седмица Върховен административен съд разпореди младата бизнесдама да върне до стотинка отпуснатите й пари, които фондът си изиска през февруари 2021 година поради опит за машинация – при кандидатстването дамата не загатнала, че къщата й е в съседство с две други на баща й и трите са замислени като общ спортно-развлекателен комплекс за отдих.

През 2014 година фондът й отпуснал сумата, само че при инспекция по-късно открил, че нейната къща е функционално несамостоятелно и в действителност се явява уголемение на бащиния бизнес, а не прощъпалник от нейна страна в сектора.

Делото стигна за повторно във Върховния съд, където преди година Кацилова го загуби. Този път защитната теза на бизнесдамата беше, че редом с протичане на административното и правосъдно произвеждане по предписание на основния прокурор  се е водила и кореспонденция в Окръжна прокуратура – Благоевград, само че преписката приключила с издаване на прокурорско разпореждане с отвод за формиране на наказателно произвеждане против нея.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР