Дъщерята на Елвис Пресли - Лиза Мари Пресли, е починала

...
Дъщерята на Елвис Пресли - Лиза Мари Пресли, е починала
Коментари Харесай

Лиза Мари Пресли е починала от усложнения след операция за отслабване

Дъщерята на Елвис Пресли - Лиза Мари Пресли, е умряла от чревна непроходимост, написа в резултатите от нейната аутопсията, оповестяват международните информационни организации. Запушването е затруднение, обвързвано с бариатрична интервенция, на която Пресли се е подложила преди няколко години.

Наследницата на Краля на рока умря на 12 януари т.г. на 54-годишна възраст.

Според отчета от аутопсията, огласен в четвъртък, затруднението след бариатрична интервенция, която се прави за понижаване на тежестта, е постоянно срещано.

Подобни процедури се вършат при хора, които не могат да редуцират килограмите по различен метод или имат съществени здравословни проблеми.

Лиза Мари Пресли издъхна в болница в Лос Анджелис, където беше закарана от екип парамедици след позвъняване на незабавния телефон 911. Сигналът е бил за жена със сърдечен арест, която по-рано денем се е оплаквала от болки в стомаха.

 
Снимка: БТА/АП
 

Певицата беше заровена на 22 януари в Грейсланд - дома на татко ѝ. Днес имението е музей, туристическа атракция и място за поклонение на почитателите на именития реализатор.

Лиса Мари Пресли има три дъщери - 34-годишната Райли Киоу и 15-годишните близначки Харпър и Финли Локууд. Синът на Лиса Мари - Бенджамин Киоу, умря през 2020 година

Веднага след нейната гибел стартира спор за наследството ѝ. Четири дни след погребението майка ѝ Присила Пресли подава документи за оборване на изменение в ръководство на тръста на Лиса Мари от 2016 година, съгласно което Присила и някогашен бизнес управител са отстранени и сменени от двете най-големи деца на Лиса Мари, напомня Българска телеграфна агенция. В последна сметка Присила и най-голямата ѝ внучка Райли Киоу, реализираха съглашение през май.

През тази година Райли Киоу е номинирана за премия " Еми " в категорията за най-хубава актриса в минисериал за ролята си в " Daisy Jones & the Six ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР