Дъщерята на Джони Деп Лили-Роуз все по уверено върви по

...
Дъщерята на Джони Деп Лили-Роуз все по уверено върви по
Коментари Харесай

Дъщерята на Джони Деп и голотата

Дъщерята на Джони Деп Лили-Роуз все по решително върви по неговите стъпки. 20-годишната хубавица се подвизава и като модел, и като актриса. Последната роля, с която накара всички да приказват за нея, е филмът на Netflix The King, който излезе тази есен.

В него видяхме Лили-Роуз в много провокативни подиуми, за които тя не се тормози да приказва. В последното си изявление за списание The Face тя признава, че няма проблем с голотата пред камерите , тъй като майка й Ванеса Паради още от дребна я е научила да бъде уверена в себе си.

От нея тя знае и, че не трябва да се тормози от тялото си и метода, по който то наподобява . И както като по-малка е била постоянно без горнище на плажа с майка си, по този начин през днешния ден захвърля всички облекла пред камерата без терзания.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@lilyrose.candids) на Дек 3, 2019 в 4:52 PST

Госпожица Деп осъзнава, че във времето, в което тя живее, има доста по-голяма независимост да бъде себе си, в сравнение с е имала майка й преди години. Ванеса Паради постоянно е била обект на рецензии поради дръзкото си държание. А през днешния ден всеки може да се усеща удобно със своята голота и половост, написа Daily Mail.

Въпреки че е единствено на 20 години, Лили-Роуз разсъждава задълбочено над нещата от живота. И колкото повече " остарява ", толкоз повече сe пробва да се концентрира върху своята персона и да култивира знанията си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@lilyrose.candids) на Дек 3, 2019 в 4:51 PST

Въпреки че в нея има " тонове неустановеност ", тя е осъзнала, че да си интелигентен и благ човек е доста по-важно от това да си хубав . С годините от ден на ден прави оценка и персоналното пространство, тъй като още от дете е обект на медиен интерес.
 Джони Деп, Полина Глен и следващата разлъка за артиста
Жената, която разруши сърцето на Джони Деп

Поредни любовни разочарования за артиста

" Предпочитам хората да ме мислят за скучна, в сравнение с да знаят прекомерно доста за живота ми . А все някой ден ще стана скучна ", споделя Лили-Роуз, която не крие, че повече й се седи вкъщи, в сравнение с да обикаля по купони.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР