Дъщерята на Бионсе и Джей Зи е едва на 6

...
Дъщерята на Бионсе и Джей Зи е едва на 6
Коментари Харесай

Да се родиш милиардерка: Невероятният луксозен живот на 6-годишната Блу Айви

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи е едвам на 6 години, само че води необикновен метод на живот. Блу Айви живее в първокласни имения, почива на екзотични места, пътува в частен аероплан и получава скъпи дарове. Гардеробът й включва рокли, чанти и обувки на дизайнери като Gucci, Dior и други
Блу Айви се появява на бял свят в болница Ленъкс Хил в Манхатън. Родителите й заплащат 1.3 млн. $, с цел да наемат целия 4-и етаж на болничното заведение. Сумата е подсигурила на звездната двойка, която се е записала под подправеното име Ингрид Джаксън, цялостно успокоение по време на престоя им там.



Като дете тя получава първокласни дарове като бебешка количка за 1100 $, легло за 3500 $, вана, украсена с кристали Swarovski за 5200 $, карета за 17000 $ и инкрустирана с диаманти кукла Барби за 70 000 $.

За нея през днешния ден се грижат 2 детегледачки, до момента в който близнаците Руми и Сър Картър, които се родиха през 2017 година са обгрижвани от още 6 дами.

Малката принцеса прекарва времето си, разпределено сред общо 5-те парцела на фамилията, намиращи се в Лос Анджелис, Ню Йорк, Хемптънс и Маями. Имението в Хамптънс струваше на Бионсе и Джей Зи 26 млн. $, до момента в който за това в Бел Еър те заплатиха 135 млн. $.

Последното разполага с 8 спални, 11 бани и гараж, който побира 15 автомобила.

Ваканциите на Блу Айви също са първокласни. Имението в Малибу, което фамилията употребява предходната година, бе с наем от към 400 000 $ за месец. То разполагаше с бронирани стъкла и общо четири басейна и 10 спални и 14 бани.

Пътуването също е от класа – от аероплан Bombardier Challenger 850 за 42 млн. $ до яхта за близо 70 млн. $.

Част от ваканцията си Блу Айви прекарва на частен остров, покрай Флорида. Островът бе подарен на Бионсе от Джей Зи във връзка нейния 29-ти рожден ден.

Дрехите на дребната, с изключение на, че са дизайнерски, също по този начин са в звук и с облеклото на Бионсе.

Родителите на Блу трансфораха градината на едно от именията си в тематично Дисни кралство за един от нейните рождени дни. Малката има и арабски жребец, а друга фотография от Instagram демонстрира по какъв начин фамилията храни малко тигърче по време на пътуването им до Тайланд и Камбоджа.



Данни на сп. Forbes сочат, че съвкупното положение на Бионсе и Джей Зи възлиза на 1.1 милиарда $.

Въпреки благосъстоянието си, двамата отделят забележителна част от времето си на 3-те си деца.

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР