Дървосекачи предизвикаха катастрофа с автомобил на Регионална дирекция по горите-София

...
Дървосекачи предизвикаха катастрофа с автомобил на Регионална дирекция по горите-София
Коментари Харесай

Дървосекачи се блъснаха в автомобил на РДГ-София при опит за бягство край Златица

Дървосекачи провокираха злополука с автомобил на Регионална дирекция по горите-София /РДГ-София/ при опит за бягство при инспекция . Инцидентът е от сряда, когато горските чиновници ревизирали три автомобила в землището на град Златица .

Нарушителите пробвали да избягат, само че се блъснали в служебния автомобил . Потърсено е подпомагане от полицията в Пирдоп , след което дървосекачите са арестувани. Съставени са им три акта, с които са арестувани трите коли , два бензиномоторни триона и три пространствени кубични метра дърва за огрев .

Над 1530 инспекции по съблюдаване на горското законодателство са направили чиновниците на РДГ-София през месец май тази година. За открити нарушавания са формирани 34 акта по Закона за горите, като са арестувани над 17 плътни куб. м обла строителна дървесина, близо 84 пространствени куб. м дърва за огрев, осем моторни транспортни средства и четири бензиномоторни триона.

Наложена е насилствена административна мярка за о бект за предпазване и търговия с дървесина и е обезсилено едно разрешително за сеч в общинска горска територия .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР