Дърво падна върху автомобил, който изкачвал прохода Шипка от северната

...
Дърво падна върху автомобил, който изкачвал прохода Шипка от северната
Коментари Харесай

Дърво падна върху лек автомобил в района на прохода Шипка

Дърво падна върху автомобил, който изкачвал прохода Шипка от северната страна през днешния ден. Сигналът на телефон 112 е подаден в 14:11 часа и е за затиснат автомобил от паднало поради тежестта от снега дърво на три километра преди лимита на планинския проход, потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи – Габрово, съобщи Българска телеграфна агенция.

Шофьорът на автомобила не е потърпевш, по данни на Министерство на вътрешните работи. Нанесени са единствено материални вреди.

В ликвидирането на произшествието са взели участие чиновници от " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ",Агенцията " Пътна инфраструктура " и бранш " Пътна полиция " към Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи – Габрово.

По-късно денем е получен втори сигнал за паднало дърво, като няма потърпевши жители и инфраструктура.

Температурата все още на лимита на прохода Шипка е минус пет градуса, продължава да вали сняг. Пътят се почиства и опесъчава.

От Областното пътно ръководство поучават водачите да потеглят готови на път и да не поемат непотребни опасности./Vesti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР