Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен и германската министърка на

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен и германската министърка на
Коментари Харесай

Блинкен: Вижте какво причини Путин на Русия - 200 хил. убити и ранени, над един милион са напуснали страната

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и немската министърка на външните работи Аналена Бербок на Мюнхенската конференция по сигурността. Снимка: АП
По американски оценки съветските въоръжени сили са изгубили към 200 хил. души от началото на войната в Украйна преди близо една година, съобщи през днешния ден държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, представен от ДПА. Това число включва както убитите, по този начин и ранените. Вчера Белият дом разгласи, че единствено съветската частна военна компания " Вагнер " е изгубила над 30 хиляди индивида в Украйна.

При това цената за Русия не се лимитира единствено да военните жертви, акцентира Блинкен на Мюнхенската конференция по сигурността. Той означи, че " над един милион руснаци са напуснали страната си, тъй като не желаят да бъдат част от тази война и не са съгласни с посоката, в която тя е поела ". Освен това най-малко 1000 компании стопираха да вършат бизнес в Русия, защото се притесняват, че това би навредило на техния имидж, добави държавният секретар на Съединени американски щати.
" Вижте какво се случи, какво аргументи (руският президент Владимир) Путин на личната си страна ", сподели в умозаключение Блинкен. 
Страните от Г-7 потвърдиха през днешния ден своята непоклатима поддръжка за Украйна. Това стана на среща на министрите на външните работи на страните от групата в коридорите на Мюнхенската конференция по сигурността, съобщи Франс прес.

В взаимно официално съобщение след диалозите страните от Г-7 дадоха обещание " непоколебима взаимност с Украйна толкоз дълго, колкото е належащо ".
По-рано през днешния ден генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предизвести в Мюнхен, че Русия не би трябвало да бъде оставяна да завоюва войната.
" Най-големият риск за всички е Путин да завоюва. Ако Путин победи в Украйна, посланието за него и други властнически водачи ще бъде, че може да употребяват мощ, с цел да получат това, което желаят ", аргументира се Столтенберг в изявление на форума.
Стотици хора в това време демонстрираха през днешния ден по улиците на Мюнхен. Някои от тях показаха поддръжка за Украйна, а други се оповестиха срещу доставките на оръжия за страната, обобщава Агенция Франс Прес.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
19 Фев 20231219 Фев 20239019 Фев 20234219 Фев 202361019 Фев 202380719 Фев 20231196Коментариmango18 Фев 2023 20:35ч.
хахаха
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тихомир Томов18 Фев 2023 21:08ч.
От фотографията се вижда, че нещо радостно се е обсъждало......................
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Драго Кафето18 Фев 2023 21:32ч.
Ами, дала обещание му е по-късно вечерта да му опише от кое място идва първото й име.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Аха!18 Фев 2023 22:18ч.
Обяснявала му е по какъв начин Путин би трябвало да се завърти на 360 градуса, с цел да промени политиката си! Наистина е доста елементарна! А за отказалите се компании да работят в Русия - 25% - обикновено като %. Кефи, че KFC продължава да популяризира по канал 1 ру.:)))) Напуснали били?! Айде, бе! А и доста от тези, които напуснаха, напуснаха наужким / Путин им позволи да подпишат едни контракти, в които се подсигурява, че бизнеса им ще бъде непокътнат и върнат при по-добри времена. Така огромни бизнеси бяха продадени за 1 рубла, а личния състав остана да си работи / Така че ни безработица, ни инфлация, ни вътрешно напрежение и неодобрение. Ако можеха да считат или да знаят най-малко какъв брой е 360 градуса, можеше и да им се получи нещичко!Така че ти имаме вяра за тези 200 000, що се касае за смяната на 360 градуса, сър!:)))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати танго18 Фев 2023 20:40ч.
хахаха
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Николай II18 Фев 2023 20:54ч.
Това са загубите, само че на Украйна, не на Русия. Не знаех, че западната пропагнда ще се окаже по-лъжлива от нашата при комунизма.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора18 Фев 2023 21:11ч.
Според Вацев загубите са по-големи. Говори се за над 300 000 безследно изчезнали украинци. Номера тук е че като са в тази категория не се изплащат парични обезщетения.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре18 Фев 2023 20:54ч.
Вярвам ти Сатана!Значи уСрайна има 2.000.000 убити и ранени и 10.000.000 избягали.А ти,Сатана,колко свои до момента си избил?А какъв брой непознати?Дано Русия Ви изпепели.Докато това не стане,няма да мирясате. Ще затихват за малко и отново ще започнете.Затова цялостно заличаване за вас-англосаксонската сган.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк18 Фев 2023 20:57ч.
А ето го тук на фотографията един от терористите и военнопрестъпник Блинкен.И който го чака боен арбитражен съд за превстъпления осъществени по отношение на човечеството.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Израелските служби дават18 Фев 2023 21:06ч.
Около 30 000 загубите на руснаците. Аз на Блинкен ли да имам вяра, или на израелските служби? Моля за съвет?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян18 Фев 2023 21:35ч.
1:8, съветски военни към укри. това сподели не доста от дълго време ввп. не съм го хващал в неистина, повече от 20 години.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Случаен18 Фев 2023 21:08ч.
Пропагандата на Гьобелс, пасти да яде.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Христо18 Фев 2023 21:08ч.
правилно ли ве, сащисан дегенерат...мммббуууааахахаххахаха...виж си дупките на чоропогашника ве, ман! Брутални тъпаци излезнахте американците...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати от кого са убити убитите?18 Фев 2023 21:09ч.
Срещу 1 млн.напуснали, имаме новоприсъединени над 8 млн.души със законни демократични референдуми. Представи си, Антоне, че Русия беше отказала да пусне искащите да заминат 1 млн. души - е-е-ей, щяха да са едни нравоучения, едни сълзи за демокрацията, едни сополи за нарушените човешки права. Антон хванал Аналлена за слушателка, тя най-малко му има вяра.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк18 Фев 2023 21:16ч.
А тези един милион напуснали бяха азиатците имаши двоино поданство,като таджикистанци,казакстанци и другите от някогашните някогашни дърежави от Съюз на съветските социалистически републики.И добре че избягаха тъй като щяха да бъдат голяммо задължение за Русия,един тип змия във пазвата -вътрешните врагове.И тогава за Русия щеше да бъде доста мъчно да се бие на два фронта вътрешният и на украйнският.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Маймуната Дарвин18 Фев 2023 21:11ч.
Такава злоба към Русия демонстрира само правотата на тежкото решение на Путин. Запада е чакал и работил за момента да довърши Русия. Никаква благосклонност. Никакво предпочитание за отстъпки или признание правото на Русия да има искания за каквото и да е. Явно спора става все по бездънен и изчерпателен. И за никаква Украйна не става въпрос тук!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Малко остана18 Фев 2023 21:12ч.
до икономическото нулиране на Русийката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Малко, казваш, остана! Колко малко за нулиране на фащ и ес?18 Фев 2023 21:17ч.
Козяк, козяк, незачет! И през днешния ден опорките козяшки доста нефелни, бе! Като всеки различен път! Не може ли нещо по-друго? А, и баце, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано, през днешния ден козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму?
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР