Държавният глава Румен Радев ще открие от 10.00 часа в

...
Държавният глава Румен Радев ще открие от 10.00 часа в
Коментари Харесай

Румен Радев открива конференция за борбата с корупцията

Държавният глава Румен Радев ще открие от 10.00 часа в зала „ Средец " на столичния София Хотел Балкан интернационална конференция на тематика „ Европейски практики и благоприятни условия за противопоставяне на корупцията ". Това оповестиха от прессекретариата на президента.

На форума, който се организира под патронажа на българския държавен глава, ще бъдат показани практиките на разнообразни европейски страни в битката с корупцията. На конференцията ще бъдат съпоставени и антикорупционните модели в Европа, както и законодателствата, регламентиращи взаимоотношението сред органите за битка с корупцията и прокуратурата.

Участие в събитието ще вземат одобрени специалисти от разнообразни европейски страни, както и представители на български институции, ангажирани в противодействието на корупцията - ръководителят на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество Пламен Георгиев, ръководителят на Държавна организация „ Електронно ръководство " Атанас Темелков, доцент Диана Ковачева доктор по интернационално право и интернационалните връзки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР