Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин Владимир Путин -

...
Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин Владимир Путин -
Коментари Харесай

Песков: Путин е отворен за обсъждане и разрешаване на украинския проблем

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е отворен за всевъзможни контакти за разискване на решение на украинския проблем и поддържа всевъзможни хрумвания, ориентирани към разрешаване на обстановката. Това увери пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10784
" За нас изразът " украински проблем “ е безусловно понятен. Той не е узрял преди година, той е узрявал в продължение на доста десетилетия, обвързван е със сигурността на страната ни, обвързван е с гаранции за сигурността на страната ни за бъдеще, обвързвано е с съществуването на евентуален антируски център тъкмо до границите ни, който се подхранва по всякакъв начин извън, свързан е с разширението на НАТО дружно с военната му инфраструктура към нашите граници ", посочи Песков.

" Разбира се, този проблем може да бъде решен по доста способи, тъй че всевъзможни вероятни хрумвания, групи от хрумвания, които са ориентирани към разрешаване на този проблем и преустановяване на този спор, се поддържат от Путин. Той води тези диалози и приветства идните контакти с африкански водачи ", добави представителят на Кремъл.

Песков каза също, че след плануваните срещи на Путин с африканските водачи не се планува приемане на документи, съобщи " Фокус ".

В рамките на деня в Санкт Петербург са планувани срещи на съветския водач с високопоставени представители на африканските страни, с цел да обсъдят самодейността им за споразумяване на спора в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР