Държавният департамент ще разгледа всички потенциални варианти за привличане на

...
Държавният департамент ще разгледа всички потенциални варианти за привличане на
Коментари Харесай

Държавният департамент ще разгледа възможността да обяви Русия за страна-спонсор на тероризма

Държавният департамент ще прегледа " всички евентуални разновидности " за привличане на РФ към отговорност, включително и посредством признаването й за спонсор на тероризма. Това представителят на Държавния департамент Нед Прайс.

" Работим с към 30 страни на четири континента, с цел да накараме Руската федерация да заплати голяма цена - благодарение на нашите стопански наказания, други стопански ограничения, включително ограничения за експортен надзор. Ще разгледаме всички евентуални разновидности, които са ни налични по закон, разновидности, които биха разрешили Русия да бъде привлечена към отговорност ", съобщи Прайс.

Според определението на Държавния департамент, за държава-спонсор на тероризма се афишира страна, която " неведнъж е оказвала поддръжка за актове на интернационален тероризъм ". В момента като такива са приети Северна Корея, Иран, Куба и Сирия.

 Държавният департамент ще прегледа опцията да разгласи Русия за страна-спонсор на тероризма Държавният департамент ще прегледа опцията да разгласи Русия за страна-спонсор на тероризма Източник: Скрийншот/сайт Държавен департамент
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР