Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет осъжда остро и

...
Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет осъжда остро и
Коментари Харесай

Агенцията за бежанците: Предоставянето на международна закрила не поражда само права за чуждите граждани, но и задължения

Държавната организация за бежанците при Министерския съвет осъжда остро и се опълчва на всевъзможен тип принуждение и посягане върху живота на всеки жител на територията на Република България. Това се споделя в известие от институцията до медиите:

" Последните дни са белязани от извънредно тежък случай, за жалост с съдбовен край за двама образцови униформени чиновници на Министерството на вътрешните работи.

ДАБ при Министерски съвет остава непримирима към всяка незаконна обстановка, обвързвана с посягане върху личността, здравето, живота и правата на жителите и цялостния открит в страната правов ред.

Предоставянето на интернационална протекция не поражда единствено права за непознатите жители, само че и отговорности, едно от които е спазването на законите в страната.

Изказваме дълбоки съболезнования на фамилиите, околните и сътрудниците на служителите на реда от гр. Бургас Йордан Илиев и Атанас Градев, които изгубиха живота си при осъществяване на служебния си дълг.

Поклон пред паметта им! "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР