Собственикът на конната база в село Хвойна организира граждански протест

...
Собственикът на конната база в село Хвойна организира граждански протест
Коментари Харесай

Собственик на конна база обвинява съсед в полицейски произвол

Собственикът на конната база в село Хвойна провежда цивилен митинг против полицейски произвол от страна на чиновник на Районното ръководство в Чепеларе. Георги Юруков твърди, че от две години той и фамилията му са подложени на непрекъснат тормоз. С непрестанни тъжби и инспекции от разнообразни институции съседът му - полицейски чиновник, не го оставя да работи умерено и да развива бизнеса си.



" Целта на този кротичък цивилен митинг и молбата ми към министъра на вътрешните работи, към основния прокурор, към който сме пуснали към този момент публична тъжба, против това лице да бъде назначено едно в действителност независимо следствие на полицейски чиновник от Районно ръководство Чепеларе ", сподели уредникът на митинга.

Георги Юруков и подкрепящите го двайсетина души минаха с шествие от Община Чепеларе до постройката на полицейското ръководство и желаеха заслужено следствие.



Някои от жителите на село Хвойна обаче не утвърждават активността на конната база, настояват, че има престъпления.

" Той целеустремено е направил този митинг против един съзнателен чиновник на полицията, който си извършва служебните отговорности ", сподели един от съперниците въз основата Димитър Хаджиев.

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян старши комисар Цветан Цанков съобщи, че безусловно всички сигнали ще бъдат подробно тествани.

СНИМКИ: Величка Петкова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР