Държавите-членки на ЕС, включително и България, се включиха в коалиция

...
Държавите-членки на ЕС, включително и България, се включиха в коалиция
Коментари Харесай

България в коалиция с искане за независимо разследване на първоизточника на COVID-19

Държавите-членки на Европейски Съюз, в това число и България, се включиха в коалиция от 62 страни, които желаят без значение следствие за източника на ковид. Официално те ще заявят позицията си във вторник по време на годишната асамблея на Световната здравна организация.
Резолюцията е препоръчана от Австралия и получи поддръжката на Европейски Съюз, Русия, Съединени американски щати, Нова Зеландия, Индонезия, Англия, Канада, Мексико, Бразилия и доста други страни.
Асамблеята на СЗО се събира веднъж годишно, с цел да дефинира политиката на организацията и този път ще е онлайн. В нея вземат участие здравните министри на всички държави-членки, написа 24 часа.
Целта е да бъде притиснат Китай да допусне самостоятелен екип на своя територия поради подозренията, че се укриват данни от държавното управление за ковид.
Официално в Китай има 81 500 инфектирани и 3300 умрели от болестта.
Според данни на трите най-големи мобилни оператора през януари и февруари броят на клиентите им е понижен с 20,65 милиона. China Mobile Ltd. губи съвсем 7,25 милиона, China Unicom Hong Kong Ltd. - 7,8 милиона и China Telecom Corp. - 5,6 милиона единствено за февруари.
Някои последователи на тайните теории считат, че това се дължи на много повече инфектирани и жертви на вируса. Твърдението бе отхвърлено с тезата, че просто хората са трансформирали навиците си и от няколко карти употребяват към този момент единствено една.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР