Държавен куклен театър - Варна отвори своя Детска театрална занималня

...
Държавен куклен театър - Варна отвори своя Детска театрална занималня
Коментари Харесай

Варненските артисти забавляват децата и възрастни онлайн, има и урок как сам да си направиш защитна маска

Държавен куклен спектакъл - Варна отвори своя " Детска театрална занималня " във Facebook. Поредицата стартира със занимателен урок от кукления артиста Галин Гинев, който изяснява на малчуганите по какъв начин могат да си създадат защитни маски за лице, заяви Live.Varna.bg.

" Всеки ден от понеделник до петък, тъкмо в 10.00 часа, в страницата на кукления спектакъл във фейсбук ще се появява по едно предложение от нас за радостно и потребно занятие вкъщи. А в събота и неделя от 11.00 ч. очаквайте и " Приказка за теб " - с цел да не Ви е доста тъжно без срещите ни онлайн в театъра ", пишат актьорите.

Екипът на Театрално-музикален продуцентски център Варна първи в страната стартира да излъчва защити заглавия от своята продукция онлайн. Платформата „ Споделени представления “ предлага в обществените мрежи всяка седмица един театър на държавна такса „ Стоян Бъчваров “ и един на Държавна опера-Варна. Видеозаписите се качват във фейсбук страница, в дните четвъртък и събота, малко преди 19.00 - нормалния час, когато завесата в театъра се подвига.

 



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР