Държавата трябва да присъства в ЕРП-тата. Това коментира Волен Сидеров.

...
Държавата трябва да присъства в ЕРП-тата. Това коментира Волен Сидеров.
Коментари Харесай

Сидеров: БСП яхна темата за ЕРП-тата сега, къде бяха преди години

Държавата би трябвало да участва в ЕРП-тата. Това разяснява Волен Сидеров.

"Поддържам тезата, че страната би трябвало да участва в ЕРП-тата, освен в ЧЕЗ, а и в другите и, че би трябвало да има блокираща квота. Какво може да се направи по въпроса би трябвало да каже министър председателят и министрите, които дават отговор за този сектор ", уточни Сидеров.

Според него страната би трябвало да има най-малко блокираща квота, не от 33%, а от 34%, с цел да може да управлява действително ЕРП-тата и да има гаранция, че българският консуматор ще бъде предпазен.

Нинова за ЧЕЗ: Борисов носи персонална отговорност

Движение за права и свободи за ЧЕЗ: Нямаме информация

Каракачанов: Държавата не може да нападна договорката за ЧЕЗ

„ Българска социалистическа партия яхна тази тематика, а ги нямаше, когато аз съм водил тази борба за отвоюване на ЕРП-тата. 2005-2009 година с министър председател Станишев те не си мръднаха пръста страната да се върне в ЕРП-тата. Сега просто употребяват една договорка, с цел да нападат премиера и държавното управление, което не е правилно “, уверен е ръководителят на ПГ на Оперативна програма.

Сидеров счита, че е допустимо да има и среща сред Борисов и Бабиш, тъй като било разумно да се видят и да поговорят по тази договорка, с цел да се почисти всякакво подозрение, че има нещо неправилно.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР