Дарина Павлова вкарва Шарън Стоун в „Непобедимите 4“ и се

...
Дарина Павлова вкарва Шарън Стоун в „Непобедимите 4“ и се
Коментари Харесай

Дарина Палова се уреди с частен тур из Кремъл, а после ще пирува на царски обяд с Путин

Дарина Павлова вкарва Шарън Стоун в „ Непобедимите 4 “ и се чака фотосите на кино лентата да бъдат в края на тази година. За четвъртата част на придобилата паметен статус екшън поредност се приказва от много време, само че до момента няма публично оповестена дата за фотосите. Тези дни тематиката обаче още веднъж стана настояща около взаимното посещаване на двете дами и кинопродуцентът Ави Лернър в Русия, написа в. Телеграф.

Заговори се, че Стоун е дала обещание да взе участие и в още филми, като се чака, в случай че не всички, то най-малко никои от тях да бъдат снимани у нас.

В момента Дарина и Шарън са в Москва, където през днешния ден и на следващия ден има поредност от благотворителни и културни събития. Те са проведени от Наталия Ротенберг – някогашната жена на милиардера Аркадий Ротенберг, която е другарка с Дарина. Именно Павлова е осигурила пък присъединяване на Парън Стоун като специфична звезда на събитието, с която също дружи от години. през днешния ден ще гледат особено зрелище на „ Лешникотрошачката “ в Болшой спектакъл. После има специфичен банкет в хотел „ Четири сезона “. След това ще се срещнат с министъра на културата на Русия Владимир Медински.

Утре се обрисува доста забавна стратегия. За Шарън Стоун, Дарина, Лернър, Ротенберг и още няколко души от събитието е очакван закрит тур из Кремъл. А по-късно и среща с държавното управление на Руската федерация. Очаква се на тази среща да бъде и самият президент Владимир Путин. А по-късно ще има тематичен обяд по остарял съветски бит в локалния баровски ресторант „ Пушкин “. В менюто са включени хайвер и водка, както и предписания от времето, когато Русия е била царство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР