Дарин Ангелов скочи в скута на колегата си и приятел

...
Дарин Ангелов скочи в скута на колегата си и приятел
Коментари Харесай

Мъжки ласки: Дарин Ангелов награби Вергов и го целуна в устата

Дарин Ангелов скочи в скута на сътрудника си и другар Юлиан Вергов и буйно го целуна в устата пред очите на най-малко 2 милиона фенове в понеделник вечерта, които гледаха шоуто като " Като две капки вода ".

Дарко, който сполучливо се превъплъти в облика на изкусителната поп фолк дива Камелия, по този начин се увлече в осъществяването на емблематичната й ария от близкото минало " Луда по тебе ", че награби втрещения Вергов, който е член на журито и му сподели в очите: " Обичам те, Юли! "

Вергов остана като стъписан до края на осъществяването, а след него дълго три червилото си от устните си. В последна сметка, макар останалите любопитни осъществявания, Дарин Ангелов стана победител на вечерта.



Юлиан Вергов изигра ловко сценка, че се усеща неловко от обстановката, още повече, че познава фамилията на Дарин и брачната половинка му. Вергов обаче не остана задължен на Дарин и описа, че го е виждал постоянно да се разхожда в женски облекла в дома му.

С палава усмивка и към момента превъплъщавайки се в облика на Камелия Ангелов се обърна към сътрудника си от сцената: " Е, в този момент към този момент всички ще знаят за нас. "

„ Подходих извънредно отговорно към облика си. Благодарен съм на Камелия, която малко преди предаването ми писа: „ Успех, Даре! “. Надявам се, че не съм я разочаровал. Тя е доста щур и див реализатор ", разяснява през днешния ден Дарин Ангелов.



„ Три съответни неща ме караха да се усещам неловко. Започваме от високите токчета и от това какъв брой стискат пръстите на краката. Много убива, чудя се по какъв начин дамите вървят с тези обувки? Другото – бюстът. Казах, че след осъществяването на Сано, този бюст към този момент има име – той се споделя: „ Гери Никол “. Бях с него, само че се усещах необичайно, признавам си. Започнах да разбирам, че дамите в действителност са по-силния пол. Третото – бяха характерните мъжки подутини, които трябваше да приберем. А това беше извънредно неловко. Получих доста похвали, само че и доста обиди на персонални известия “, показа артистът.

„ Той е страховит експерт и за него това е част от работата. А какво му коства, той си знае. Но видях една нотка на голямо благополучие в негово лице. Не тъй като завоюва лайфа, а тъй като направи нещо, което в никакъв случай през живота си – нито в театъра, нито в киното, би направил ", разяснява Георги Низамов за представянето на Дарин.

И добави: " Смятам, че Дарко се оправи най-добре с естетиката и пластиката на Камелия. И силата, която трябваше да бъде канализирана. Той трябваше да влезе в атмосферата на един клуб, където се работи на равнище хората, които са в него и то в несъмнено време на нощта. Дарко хвана това доста добре и устоя от началото до края. И най-важното: хвана публиката, тъй че да избухне дружно с него. “

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР