ДАНС ще е основната институция, от която ще зависи дали

...
ДАНС ще е основната институция, от която ще зависи дали
Коментари Харесай

ДАНС ще решава за парите и сметките на играчите в хазарта братя Найденови

ДАНС ще е главната институция, от която ще зависи дали водещите сега играчи в хазартия бизнес у нас - братя Найденови, ще могат да ръководят компаниите си у нас през банковата система или ще се стигне до прекъсване на преводи, закриване на сметки и т. н.

Това разясниха пред Mediapool банкери, откакто във вторник сутринта, формиран по отношение на на български жители и компании.

В разширения лист с изключение на непосредствено свързани лица с Делян Пеевски и Васил Божков попадат и . През 2019 година те влязоха в спор с Божков, който понастоящем е притеглен като обвинен за минимум 18 закононарушения и се укрива в Дубай. Именно на хазартните компании на Божков, които в този момент са обект на правосъдни разногласия.

Братя Найденови, които през 2019 година се отделиха от " Еврофутбол " и в този момент имат марката Efbet (собственост на малтийското сдружение на Найденови Brobet Limited), са попаднали в листата на българското финансово министерство, защото са имали общ бизнес с Божков през последните 5 години.

Преди ден Efbet разгласи, че става спонсор на националния тим по футбол. Компанията се промотира като " най-крупния частен вложител в българския спорт ". Годишно за финансиране на разнообразни спортисти, тимове и спортни прояви от хазартната компания отделя към 25 милиона лв.. Братя Найденови имат уебсайт за спортни залози в Румъния, а през 2019 година компанията получи лицензи и за насърчаване на хазартна активност в Италия, Сърбия и Испания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР