ДАНС е била сезирана неколкократно по сигнал за корупционен канал

...
ДАНС е била сезирана неколкократно по сигнал за корупционен канал
Коментари Харесай

Атанас Атанасов обвини ДАНС и президентството за канал за даване на паспорти на руснаци

ДАНС е била сезирана неколкократно по сигнал за корупционен канал за даване на българско поданство за руснаци, които употребяват подправени документи

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов описа по Българска национална телевизия за схемата и съобщи, че досега няма реакция спецслужбата.

" Това е евентуален канал за инфилтриране на съветски шпиони в Европа ", сподели Атанасов.

Според съпредседателя на ПП-ДБ в сигнала става дума и за „ митичен човек “, който се е занимавал с обезпечаването на този канал за български паспорти.

" Има тежко напрежение по линията за предоставяне на българско поданство. Тук има някакъв митичен човек, който се занимава с това. Казва се Глеб Мишин, който е по рождение украинец, само че май е руснак. Той обезпечава цяла кавалкада от съветски генезис, които получават българско поданство “, изясни Атанасов.

Процедурата за даване на български паспорт завършва с декрет, публикуван от вицепрезидента.

" Това е съответен случай, ето го индивида. ДАНС е сезирана по този случай, има съответни данни за раздавани пари и кой какъв брой получава ", сподели Атанасов.

Но реакция от спецслужбата нямало, отговорът бил: „ Ние имаме действен интерес, не се месете ".

Атанас Атанасов е индивидът, който заприказва за законодателна промяна в специфичните служби, чиито ръководители в този момент са препоръчани от служебните държавни управления, назначавани от Румен Радев, и утвърждавани с декрет на самия Радев, каквато е процедурата. Партньорите в ръководството ГЕРБ и Движение за права и свободи, които са част от парламентарното болшинство, тогава не дадоха поддръжка.

Очаквайте детайлности.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР