Даниил Медведев доказа през днешния ден, че отново е готов

...
Даниил Медведев доказа през днешния ден, че отново е готов
Коментари Харесай

Медведев преди мача с Григор: Той изглежда преодолял трудностите и отново е в топ форма

Даниил Медведев потвърди през днешния ден, че още веднъж е подготвен да нападна върховете в международната класация. Руснакът неотдавна напусна първите 10 на подреждането, само че това по-скоро ще бъде единствено краткотрайно събитие, тъй като през днешния ден той разгроми миналогодишния първенец Феликс Оже-Алиасим, с цел да продължи към полуфиналите в Ротердам, където го чака мач с Григор Димитров. Досега някогашният номер едно е спечелил 4 от 6-те си конфликта с първата ни ракета, само че самичък призна за сериозния прогрес на Гришо в последните седмици и предсказа, че на следващия ден ще станем очевидци на извънредно оспорван дуел:

" Днес играх доста по-добре по отношение на предходните кръгове. Опитах се да съм деен през цялото време и удрях топката извънредно крепко, което създаваше съществени проблеми на Феликс. Знаех, че той е първенецът и няма да бъде елементарно, само че аз постоянно играя за победа, който и да е е от другата страна на мрежата.

Нямам самообладание да изляза на следващия ден на корта за мача си с Григор. Срещу него постоянно е мъчно и наподобява преодолял компликациите, които имаше през последните няколко години, тъй като започва чудесно сегашния сезон и още веднъж е в топ форма. Днес той изигра необикновен мач, като изоставаше през множеството време, само че се пребори за триумфа и на следващия ден чакам сериозна борба " - съобщи Медведев.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР