Даниеле Орсато, който е смятан за един от най-добрите рефери

...
Даниеле Орсато, който е смятан за един от най-добрите рефери
Коментари Харесай

Топ рефер от Серия А изкушаван с оферта за Саудитска Арабия

Даниеле Орсато, който е считан за един от най-хубавите рефери в Италия, е изкушен да се реалокира в Саудитска Арабия, откакто е получил преференциална оферта.

Правителството на Саудитска Арабия от ден на ден се концентрира върху футбола през последната година, като се стартира с привличането на Кристиано Роналдо в Ал Насър. През лятото дълъг лист от играчи получиха богати оферти от разнообразни клубове, подкрепени от държавния капиталов фонд.

Редица играчи към този момент направиха трансфери в Саудитска Арабия, в това число Сергей Милинкович-Савич, Неймар, Карим Бензема и някогашният селекционер на Италия Роберто Манчини. Правителството не сподели признаци на закъснение и се чака да продължи да предлага преференциални покупко-продажби през идващите месеци.

Tuttosport твърди, че Орсато е получил богато предложение от Саудитска Арабия, което би удвоило заплатата му, в случай че се съгласи да свири в Саудитската професионална лига. 

Смятан за един от най-хубавите рефери в Италия, тази обстановка провокира угриженост за AIA – Италианската асоциация на реферите – защото се смяташе, че той е един от най-хубавите претенденти да размени Джанлука Роки като нов президент на организацията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР