Дължим толкова много на този български мозък Христо Грозев. Христо

...
Дължим толкова много на този български мозък Христо Грозев. Христо
Коментари Харесай

Грозев: Английска банка пропусна шанса да има Оскар, защото отказа да финансира филма Навални

" Дължим толкоз доста на този български мозък Христо Грозев. Христо ти рискува толкоз доста и направи толкоз доста за този филм. "  Това са думи на режисьора Даниел Роър на документалния филм „ Навални “, който сграбчи „ Оскар “ на тазгодишните кино награди в Съединени американски щати.

Трудно беше снимане в цялостна загадка, трябваше да се борим с опитите за дезинформация от страна на Кремъл. Имаше шпиони, които ни снимаха, с цел да показват в загадка интервенция на Централно разузнавателно управление на САЩ. Снимките на кино лентата бяха превърнати в съветска агитация. Това показа пред Нова ТВ проверяващият публицист Христо Грозев малко след тържествената гала в Лос Анжелис. 

Това следствие не стартира от нищото. От 2014 година се занимавам с секрети интервенции на съветските спецслужби. Първото огромно следствие беше през 2016 за събитията в Черногорие, а най-същественото беше обвързвано с опита за отравянето на Скрипал с „ Новичок “. Когато стана ясно, че Навални също е бил тровен с „ Новичок “ нещата станаха прекомерно забавни. Всяко следствие в действителност ни дава информация, която може да ти помогне да разследваш нещо ново, разкри интереса си към заснемването на кино лентата за съветския опозиционер журналистът. 

Той описа и нещо доста любопитно. Въпреки че не е очаквал да получи толкоз високо самопризнание, Грозев разкрил през вчерашния ден остарял имейл към една банка, от която се пробвали да получит финансиране на този план. И тя ми дала отговор, че щом ще е филм за Путин и Навални, не биха желали да се забъркват с това и им отказала. Тогаво той им дал отговор, че вършат неточност, тъй като пропущат огромен късмет да станат банка с „ Оскар “. 

Сега ще им изпратя имейл, с цел да потвърдя това, което съм им споделил, съобщи Грозев. 

Той изясни, ч в този миг има най-малко 25 следствия, които се пробва с неговите сътрудници да приключат и на 4 или 5 ще бъде дадена публичност. Освен това работят и по два документални кино лентата и един живописен, който сега му е обичаният и по който работи с голям интерес. 

В Европа обстановката е комплицирана, само че за благополучие имаме няколко кино планове, което допуска аз да съм в Съединени американски щати, до момента в който решим казуса с моите сътрудници експерти за нашата сигурност. (…) Страхът е субективно чувство. Има сериозна заплаха за живота ми, само че субективно възприятие на боязън не усещам. Затова се пробвам да заобикалям заплахите, с цел да мога да върша това, с което се занимавам, разяснява Христо Грозев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР