Дали хората са осъзнали посланията на управляващите през последните шест

...
Дали хората са осъзнали посланията на управляващите през последните шест
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: На следващите избори ще видим много наказателен вот

Дали хората са осъзнали посланията на ръководещите през последните шест месеца ще стане ясно на идващите избори, разяснява за БНР Радослав Бимбалов.

„ Очертават се още едни избори, на които ще забележим същата настройка на политическите сили, с леки промени, което значи, че май доста не сме разбрали. Крайната цел на този метод на говорене е да ни дообърка. Целта е, когато дойдат избори да не отидем да гласуваме. Ниската изборна интензивност урежда статуквото “, добави Бимбалов.

По думите му, хората не имат вяра в изборите, защото не мислят, че нещо може да се промени.

„ На изборите, които предстоят, ще забележим доста углавен избор. Моето вътрешно чувство е, че ще има избори, колкото и да считам, че това е излишно сега, дори ненапълно ми се коства рисково “, сподели Радослав Бимбалов.

Той добави, че медиите дават отговор за образуването на публичното мнение.

„ За страдание последното десетилетие бяхме очевидци на целеустремено заличаване на медийната среда в България. Медиите бяха превърнати в огледало. Двете огромни национални медии имат потребност от фрапантна реорганизация, изключително Българска национална телевизия. Може би БНР остана единственият остров на свободата на словото “, добави комуникаторът.

„ Заблудата е част от информацията, а от време на време информацията се сервира, тъй че да ни подведе, да ни бутне в друга посока “, счита той.

За връзките сред България и Русия, Бамбалов разяснява, че русофилията у нас през последните години се е изродила.

„ Няма естествен човек, който да възприема умерено това, което се случва в Украйна. Не може да виждаш, че там умират деца и избиват по толкоз нечовечен метод толкоз почтени хора и нещо да не ти трепва от вътрешната страна “, сподели Радослав Бимбалов.

По думите му, това че сме част от НАТО би трябвало да ни даде убеденост, че не би трябвало да се опасяваме след обтягането на дипломатическите връзки сред България и Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР