Дългото чакане да видим продължение на Аватар е към своя

...
Дългото чакане да видим продължение на Аватар е към своя
Коментари Харесай

Колко часа ще ни задържи в киното Аватар: Природата на водата

Дългото очакване да забележим продължение на " Аватар " е към своя край. Вече можем да преброим седмиците до премиерата на " Аватар: Природата на водата " (Avatar: The Way of Water) на пръстите на двете ръце.
 Джеймс Камерън,
Как Джеймс Камерън е трябвало да пази " Аватар "

Режисьорът е имал визия

Разпространеният филмов откъс единствено загатва какво ни следва да забележим по кината през декември, когато филмът направи своята премиера. Към момента не се знае кой знае какъв брой доста за него, като се изключи че ще бъде в действителност впечтляващ образно.

Неслучайно Джеймс Камерън и компания прекараха толкоз доста години в създаване на концепцията и реализацията ѝ. Оказва се, че чакането ще си заслужава, тъй като източници на The Hollywood Reporter настояват, че знаят каква ще бъде продължителността на  " Аватар: Природата на водата ".

Ако " Аватар " със своите 2 часа и 41 минути се е сторил дълъг на някой, то продължението му ще е още по-дълго. Всеки, който отиде на кино, с цел да гледа  " Аватар: Природата на водата " ще би трябвало да се приготви да прекара в киното най-малко още половин час повече, тъй като продължителността на кино лентата ще е 3 часа и 10 минути.
 Джеймс Камерън, филмите за
Може ли Джеймс Камерън да се откаже от " Аватар "

Какво мисли режисьорът

По този метод се подрежда в елитната компания на " Титаник ", който е 3 часа и 14 минути и " Отмъстителите: Краят " - 3 часа и две минути. От Disney все още не са оповестили публично продължителността на кино лентата, само че в случай че тя в действителност се удостовери, ще би трябвало да се заредим с много пуканки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР