Дългоочакваният модел на Huawei – HUAWEI WATCH D, смарт часовникът,

...
Дългоочакваният модел на Huawei – HUAWEI WATCH D, смарт часовникът,
Коментари Харесай

HUAWEI WATCH D – смарт часовникът, който мери кръвно налягане, вече е в България

Дългоочакваният модел на Huawei – HUAWEI WATCH D, смарт часовникът, който предлага премерване на кръвно налягане, сформиране на електрокардиограма и мониторинг на още куп здравни и начин на живот параметри, към този момент е разполагаем на българския пазар на целесъобразна цена от 799 лв..

HUAWEI WATCH D дава удобството и комфорта да измерваш значими здравни параметри на всички места, когато и да е, от плътно устройство на китката ти. Сред мощните му здравни функционалности е съставянето на електрокардиограма и за първи път в модел на марката – за премерване на кръвното налягане. Той е смарт устройство, особено създадено да бъде постоянно с тези, които търсят всекидневен надзор на здравето си.

Технологията на смарт часовниците непрестанно еволюира от 2000 година насам. С премиерата на HUAWEI WATCH D виждаме революционни функционалности в региона на ръководството на здравето.

Здравен помощник на китката – качествено нов програмен продукт за смарт часовници.

HUAWEI WATCH D е освен стилен уред за премерване на пулс и кръвно налягане.  Той е пълнофункционален смарт часовник, който с изключение на следене на голям брой здравни параметри като непрестанно засичане на кислородното засищане на кръвта и температура на кожата, прави научно основано следене на качеството на съня и равнището на стрес, и поддържа над 70 спортно-тренировъчни режима. При това потребителите на HUAWEI WATCH D към този момент могат да споделят резултатите от тренировките си с известното приложение и обществена мрежа за тренировки Strava. След активиране на шерването на данни, те могат постоянно да имат достъп до събраните от смарт часовника резултати през уеб страницата на Strava.

Електрокардиограма, която схваща сърцето ви

HUAWEI WATCH D е оборудван у с високопроизводителен ЕКГ модул, посредством който се засича детайлно работата на сърцето и незабавно се генерира ЕКГ отчет. HUAWEI WATCH D поддържа още ЕКГ мониторинг и припомня на потребителя да направи ЕКГ премерване, в случай че засече нехарактерен сърдечен темп.

Иновативен хардуер за тъкмо премерване на кръвното налягане

При обичайните часовници точността на премерване на кръвното налягане постоянно се въздейства от позицията на китката и от това какъв брой те са стегнати към нея. Благодарение на специфичните модулни каишки с разнообразни размери, датчика с висока резолюция, контролната верига за противоположна връзка и бавния въздушен поток при HUAWEI WATCH D, отклонението при получените данни е в границите на едвам ±3mmHg.

В специфичен смарт режим моделът предлага 7 дни живот на батерията, задоволително дълъг, с цел да не изисква постоянно зареждане и да дава комфорта на благонадежден здравен помощник, който е постоянно с вас.

Можете сами да го изпробвате

HUAWEI WATCH D към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа на Yettel, A1, Технополис, Зора и сътрудниците на дистрибутора Поликомп. Можете да го разгледате, да измерите кръвното си и да придобиете усещания от първа ръка за неговото улеснение и метод на работа в над 50 физически магазина на Yettel и А1 в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Перник, Дупница, Плевен, Пловдив, Благоевград, Ямбол и Пазарджик, в магазините на Зора в Драгалевци, Пловдив и Бургас, и на Технополис в Младост, The Mall, Paradise Center и Serdica Center в София.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР