Дългоочакваният филм House of Gucci“ вече е на екран, а

...
Дългоочакваният филм House of Gucci“ вече е на екран, а
Коментари Харесай

Том Форд с критика към House of Gucci: Смеех се с глас...

Дългоочакваният филм „ House of Gucci “ към този момент е на екран, а мненията са смесени - oт възхита до очевидна рецензия. Нас обаче ни вълнува меродавното мнение на хората, които са били основна част от действителната история на популярната марка и могат да опишат от първо лице неподправените си усещания. Затова и се осланяме на мнението на дизайнера Том Форд за откровена оценка на кино лентата.

" Филмът е... към момента не съм сигурен какво тъкмо е, само че се почувствах като че ли съм претърпял вихър, когато излязох от киното ", написа Форд в есе за изданието " Air Mail ".

" Фарс ли беше или завладяваща история за лакомия? Често се смеех с глас, само че в действителност очакваше ли се, че би трябвало да го върша? ", пита дизайнерът.

Форд беше креативен шеф на Gucci в продължение на 20 години, от 1994 до 2004 година Той дава най-хубавото от себе си, за да  възвърне популярната марка позициите си на стилната сцена след съкрушителното отдръпване на всички членове на семейството. Именно тъй като е обвързван на едно по-дълбоко равнище с историята, той не икономисва рецензията си.

" Филмът конкурира сапунената опера " Династия " във връзка с изисканост, само че го прави с доста по-голям бюджет ", написа остро дизайнерът в есето си.  Форд въпреки всичко не пропуща да означи, че може да има лека нотка на преднамереност, тъй като познава добре някогашния шеф на компанияа Маурицио Гучи и е работил дълги години с него. Това е и главната причина Том Форд да се затруднява да направи паралел сред действителността и излъскания тип на " сапунена опера "  видяна на екрана.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от House of Gucci (@houseofguccimovie)

Дизайнерът акцентира, че е бил печален дни наред след прожекцията, както съгласно него са се чувствали и другите хора, познавали Маурицио и брачната половинка му Патриция Реджани. Форд не е съгласен с хумора в разказването на сходна „ кървава “ история. Той подлага на критика по-преувеличените хумористични осъществявания, които съгласно него нямат място там. 

" На моменти, когато Ал Пачино като Алдо Гучи и Джаред Лето като сина на Алдо Паоло Гучи бяха на екран, не бях напълно сигурен дали не виждам версия на историята, направена от комедийното шоу Saturday Night Live ", написа Форд.

Като минус на кино лентата Форд показва функции, които са били ненужно преекспонирани, за да привлекат звезди да вземат участие. Според него във кино лентата е имало подиуми, които е трябвало да бъдат изрязани, само че са били оставени единствено с цел да дадат поле за изява на основните артисти. Той счита, че поради големия брой звездни артисти, сюжетът е написан по този начин, че да работи за тях.

Форд въпреки всичко не пропуща да изкаже възторженостите си за осъществяванията на Адам Драйвър, Салма Хайек и Джеръми Айрънс. Той обаче намерено споделя, че е най-впечатлен от Лейди Гага и майсторството й на екрана: „ Истинската звезда на кино лентата за мен е Гага.Човек просто не може да откъсне очи от нея “ – написа дизайнерът.
Лейди Гага прикова всички погледи на премиерата на „ House of Gucci ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР